Hapankaali sisältää terveellisiä maitohappobakteereita ja antaa pihveille paljon makua.
Possupihvit hapankaalilla maistuvat esimerkiksi perunamuusin kanssa. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Yksinkertaista ja hyvää kesäruokaa. Paistetut possun fileepihvit ja hapankaali sopivat simppeliksi lounaaksi ja lisukkeiden kera myös juhla-ateriaksi.
Porsaan filee on melko vähärasvaista lihaa, ja ohueksi leikattuna ne maustuvat sinappisessa marinadissa nopeasti. Paista pihvit voi-öljyseoksessa, jolloin niiden pinta saa kauniin värin ja hieman rapeutta.
Älä liikuttele pihvejä paistamisen aikana kääntämistä lukuun ottamatta, niin saat parhaimman lopputuloksen.
Lusikoi käännetyn pihvin päälle kunnon keko hapankaalia, joka edistää suoliston terveyttä ja tietysti maistuu mahtavalta hieman lämmenneenä possun kanssa.
Katso ohje Sopasta!
TetraSys Oy.