Ilta Sanoma

Helppo kesäinen tiramisu on raikas ja kevyen pehmeä - täyte kuohkeutuu kermalla. Tiramisun voi tehdä myös jo edellisenä päivänä koristelua vaille valmiiksi.

Lisää koristeluun halutessasi syötäviä kukkia.

Lisää koristeluun halutessasi syötäviä kukkia. Kuva: Reetta Pasanen

Tiramisu on klassikkojälkiruoka, johon saa helposti uutta twistiä vaihtamalla keksien kostutusliemen ja lisäämällä keksikerrosten väliin esimerkiksi marjoja tai hilloa.

Täytteeseen vatkataan munien sijaan kermaa.

Tämä tiramisuohje luottaa kesän punaisiin marjoihin. Täyteläisen pehmeän kerma-mascarponevaahdon lisäksi keksikerrosten väliin tulee ohueksi viipaloituja mansikoita.

Savoiardikeksit kastetaan kahvin sijaan appelsiinimehuun, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy raikkaana ja väri vaaleana.

Tiramisu koristellaan tyypillisesti kaakaojauheella juuri ennen tarjoilua, mutta kaakao korvataan tässä kesäisessä versiossa pakastekuivatuista vadelmista jauhetulla jauheella.

Katso ohje Sopasta!

Ilta Sanoma
samedi 30 juillet 2022 18:00:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.