Vatkattu feta saa väistyä - täältä tulee vatkattu vuohenjuusto pekonimurulla.
Dippi sopii grillilisukkeeksi tai vaikka osaksi herkkutarjotinta. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Valitse tähän dippiin tuorejuustomaisen pehmeää vuohenjuustoa.
Erilaiset kylmät juustodipit ovat olleet tänä vuonna suuressa suosiossa. Etenkin vatkattu feta on näkynyt monissa eri resepteissä ja ruokablogeissa. Myös muita pehmeitä juustoja voi vatkata kuohkeaksi.
Tämä pehmeä vuohenjuustodippi on taivaallista grillattujen vihannesten sekä rapeaksi paahdetun leivän kanssa.
Suolaisen, täyteläisen pehmeän ja sitruunalla raikastetun dipin pinnalle tehdään vielä lämmin ja aavistuksen makea muru pekonista, salottisipulista sekä taateleista.
Itse dippi valmistuu pehmeästä vuohenjuustosta ja mausteista parissa minuutissa tehosekoittimessa tai hyvällä sähkövatkaimella, eikä pekonimuru pannulla vie sen lisäksi kuin hetken.
Katso ohje Sopasta!
TetraSys Oy.