STT

Ruotsi vei salibandyn World Games -kisojen finaalin nimiinsä - Suomen tiukka loppukiri ei riittänyt

STT - logo STT 13.07.2022 02:43:55 STT

Suomen miesten salibandymaajoukkue hävisi Ruotsille maalein 5-6 tiistaina Birminghamissa Yhdysvalloissa World Games -kisojen finaalissa.

Ensimmäisessä erässä Suomi teki erän ainoan osuman. Toiseen erään Ruotsi kuitenkin tuli kovemmin ja vei erän 3-0. Tiukan ja tasaisen kolmannen erän jännitys säilyi aivan viime minuuteille, mutta Ruotsin maalin johto kesti loppuun asti. Kolmas erä päättyi luvuin 3-4 ja näin ollen Ruotsi vei ottelun nimiinsä.

Pronssiottelussa Tshekki nitisti Latvian luvuin 7-3. Tshekki vei ottelun ensimmäisen erän 1-0, toisen erän 2-1 ja kolmannen erän 4-2.

World Games -tapahtuman salibandy järjestettiin poikkeussäännöin, sillä joukkueet saivat käyttää otteluissa maksimissaan 14 pelaajaa ja otteluissa pelattiin kolme 15 minuutin erää.

mercredi 13 juillet 2022 05:43:55 Categories: STT