Makea applesiinivinegrette sopii ihanasti suolaisen fetan seuraan.
Tarjoa grillattua fetasalaattia kesäillallisen lisukkeena. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Kaalin grillaaminen on varmasti monelle jo peruskauraa, mutta myös salaatinkerästä leikattuja isoja lohkoja voi grillata.
Salaattilohkot sivellään vinegretillä ja niille riittää grillin lämmössä vain minuutti tai kaksi, niin että ne saavat pintaansa kauniit grilliraidat, mutta että ne eivät ehdi nahistua. Myös fetapala vain käväisee grillissä, jolloin se ei välttämättä tarvitse alleen kuin tiheän ritilän.
Ennen pikagrillausta kannattaa tehdä valmiiksi ihanan raikas ja sopivan makea applesiinivinegrette, jota lusikoidaan salaattilohkojen päälle sekä lopuksi lautaselle murustetun fetan joukkoon.
Katso ohje Sopasta!
TetraSys Oy.