Norwichin kohtalo sinetöityi ottelussa Watford-Burnley.

Teemu Pukki ja Norwich hävisivät Aston Villalle 0-2. Samalla varmistui Norwichin putoaminen Valioliigasta. Kuva: Molly Darlington / Reuters

Teemu Pukin edustaman Norwichin putoaminen jalkapallon Englannin Valioliigasta on varmistunut. Norwich hävisi vieraissa Aston Villalle 0-2.

Täksi kaudeksi Valioliigaan nousseen Norwichin kohtalo sinetöityi ottelussa Watford-Burnley. Avauspuoliajan jälkeen tappiolla ollut Burnley nousi Watfordia vastaan 2-1-voittoon.

Vierasvoitollaan Burnley karkasi putoamisviivan yläpuolella tavoittamattomiin 13 pisteen päähän viimeisenä olevasta Norwichista.

Norwichin tavoin käytännössä varma putoaja Watford tarttui Burnleyä vastaan oljenkorteensa siirryttyään jo 8. minuutilla vierasjoukkueen James Tarkowskin omalla maalilla 1-0-johtoon. Sitkeä Burnley kiri ohi toisella puoliajalla viimeisellä kymmenminuuttisella.

Ensin Burnleyn Jack Cork tasoitti 83. minuutilla 1-1:een. Vain kolme minuuttia tämän jälkeen Josh Brownhill teki vieraille 2-1.

Aston Villan maalit Norwichia vastaan tekivät kotijoukkueen Ollie Watkins ja Danny Ings.

Englannin liigan viime vuosien hissijoukkueella Norwichilla on kaudesta jäljellä vielä neljä valioliigapeliä.

samedi 30 avril 2022 22:21:00 Categories: Ilta Sanoma Valioliiga