Salzburg oli kiinni yllätyksessä, mutta Bayern München pinnisti lopussa tasoihin Mestarien liigassa.

Chukwubuike Adamu tuuletti maaliaan.

Chukwubuike Adamu tuuletti maaliaan. Kuva: Andreas Gebert / Reuters

Itävaltalainen Salzburg oli yllättää saksalaisjätti Bayern Münchenin jalkapallon miesten Mestarien liigan neljännesvälierissä keskiviikkona.

Kotonaan pelannut Salzburg oli kiinni voitossa aivan loppuhetkille asti, mutta 90. minuutilla Bayernin Kingsley Coman tasoitti ottelun 1-1:een. Nämä jäivät myös loppulukemiksi.

Salzburg maalin iski 21. minuutilla Chukwubuike Adamu. Hän ehti ennen maaliaan olla kentällä vain vajaat 10 minuuttia tultuaan vaihdosta sisään korvaten loukkaantuneen Noah Okaforin.

Keskiviikon toisessa Mestarien liigan otteluparissa Liverpool voitti vieraskentällä italialaisen Interin 2-0. Liverpoolin maalintekijöinä kunnostautuivat Roberto Firmino ja Mohamed Salah.

Toiset osaottelut on vuorossa 8. maaliskuuta.

jeudi 17 février 2022 01:57:00 Categories: Ilta Sanoma Mestarien liiga