Dusan Vlahovic ei tarvinnut kuin puoli minuuttia ensimmäiseen maaliinsa Mestarien liigassa. Voittoon asti osuma ei kuitenkaan kantanut.

Dusan Vlahovic tarvitsi 32 sekuntia ensimmäiseen maaliinsa Mestarien liigassa.

Dusan Vlahovic tarvitsi 32 sekuntia ensimmäiseen maaliinsa Mestarien liigassa. Kuva: Pablo Morano / Reuters

Mestarien liigan tiistai-illan neljännesvälieräottelussa Villarrealin ja Juventuksen välillä nähtiin varsinainen salama-alku.

Uransa ensimmäistä Mestarien liigan ottelua pelannut Juventuksen Dusan Vlahovic, 22, iski pallon espanjalaisten verkkoon, kun pelikellossa oli vain 32 sekuntia. Juventuksen johto ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, vaan ottelu päättyi tasatulokseen 1-1.

Serbihyökkääjä sai komean läpisyötön brassipuolustaja Danilolta ja laukoi toisella kosketuksellaan takatolpan juureen.

Vlahovic oli Juventuksen tammikuun tähtihankinta, josta torinolaisseura maksoi Fiorentinalle 75 miljoonaa euroa. Hyökkääjä vaikuttaa erikoistuneen väkeviin debyytteihin, sillä hän teki maalin myös ensimmäisessä Serie A -ottelussaan Juventuksen paidassa.

Toisella puoliajalla noin tunnin pelin jälkeen Villarreal pystyi hyödyntämään painostusjaksonsa ja niittasi pelin tasoihin. "Keltaisen sukellusveneen" ranskalainen keskikenttäpelaaja Etienne Capoue jakoi loistavan pallon vieraiden puolustuslinjan selustaan ja Dani Parejo tökkäsi pallon ohi maalivahti Woijciech Szczesnyn.

Mestarien liigan illan toisessa Chelsea oli odotetun tyly isäntä Lillelle Lontoossa. Kotijoukkue voitti ottelun vaivattomasti 2-0 Kai Havertzin ja Christian Pulisicin maaleilla.

Neljännesvälierät ovat kaksiosaisia. Viimeiset ensimmäisistä osaotteluista pelataan keskiviikkona, jolloin otteluina ovat Atlético Madrid-Manchester United ja Benfica-Ajax.

mercredi 23 février 2022 01:57:00 Categories: Ilta Sanoma Mestarien liiga