Sport Content

Joulupäivänä tärähti kova pelaajauutinen - HJK:sta tuttu maalivahti siirtyy Honkaan

Sport Content - logo Sport Content 25.12.2021 13:02:48 Sport Content

Pietarilaisen suurseuran Zenitin kasvatti on Veikkausliigan seuraajille tuttu nimi kausilta 2018 ja 2019, jolloin hän torjui lainasopimuksella HJK:n maalilla.

Talvella 2020 Rudakov siirtyi FK Rostoviin, jossa hän teki debyyttinsä Venäjän pääsarjassa toukokuussa 2020. Rudakov on vartioinut Venäjän maalia eri nuorisomaajoukkueissa yhteensä yhdessätoista ottelussa.

- Veikkausliiga on minulle tuttu sarja ja tunnen hyvin myös Hongan pelityylin. Ottelut Honkaa vastaan ovat aina olleet vaikeita ja nytkin kasassa on erittäin hyvä joukkue. Asetan itselleni aina korkeat tavoitteet. Haluan pelata korkealla tasolla ja auttaa joukkuetta menestymään ja sijoittumaan korkealle sarjassa, Rudakov kommentoi siirtoaan Hongan verkkosivuilla.

Rudakov täydentää Hongan maalivahtikolmikon, johon kuuluvat myös oma kasvatti Roope Paunio sekä Matias Ahlblad.

- Joka kerta kun pelaaja on itse aktiivinen siinä, että haluaisi tulla Honkaan se on erittäin hyvä asia ja merkki siitä, että motivaatio on kohdallaan. Max on kokenut, mutta vielä kehittymään pystyvä ja jo tasonsa osoittanut maalivahti. Meillä on ensi kaudella käytössä mahtava maalivahtikolmikko ja hassua murretta puhuva maalivahtivalmentaja. Voisiko näin joulupäivänä enempää sille sektorille toivoa?, manageri Hexi Arteva iloitsee.

Lähde: Honka

Joulupäivänä tärähti kova pelaajauutinen - HJK:sta tuttu maalivahti siirtyy Honkaan

samedi 25 décembre 2021 15:02:48 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.