MTV

Sosiaalisessa mediassa verrattiin Shirly Karvista koulukiusaajaksi - näin hän kommentoi Selviytyjät-kohua ja rakkauselämäänsä

MTV - logo MTV 25.12.2021 13:02:42 Iriz Silander

Shirly Karvinen kertoo MTV Uutiset Livessä joutuneensa kohtaamaan itsestään ruman puolen, mitä ei olisi halunnut näyttää julkisuuteen.

Radiojuontaja Shirly Karvisella on ollut hänen omien sanojensa mukaan "paras vuosi pitkään aikaan". Karvinen voittiensimmäisenä naisena Selviytyjät Suomi -ohjelman ja antoi itselleen mahdollisuuden olla autenttisesti oma itsensä myös seksuaalisuutensa suhteen.

Karvinen kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa siitä, miten Selviytyjät -ohjelmassa nähdyt jaksot näyttivät Karvisesta puolen, josta hän ei ole ylpeä.

Ohjelman ympärillä oli kohua, kun muut kilpailijat liittoutuivat Paul Uotilaa vastaan, joka voitti monta yksilökilpailua. Sosiaalisessa mediassa tilannetta verrattiin koulukiusaamiseen. Lopulta Uotila sijoittui toiseksi Selviytyjissä.

- Olen joutunut kohtaaman omat rumat puolet. Niitä olisi ihanaa kohdata suljetussa tilassa neljän seinän sisällä. Sanon silti, että se on ollut todella hyvä kasvun paikka ja hyvä kokemus peilata omaa käyttäytymistä ja omaa inhimillisyyttä, Karvinen kuvailee videolla.

Karvinen sai kiusaamiskohun myötä paljon palautetta sosiaalisessa mediassa. Videolla hän avautuu myös palautteesta.

Karvisen on pitkään vihjailtu olevan parisuhteessa. Videolla hän kertoo ,mikä tilanne hänen rakkauselämänsä suhteen on oikeasti.

Katso koko haastattelu videolta!

samedi 25 décembre 2021 15:02:42 Categories: MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.