Ilta Sanoma

Kasvispataan uppoavat helposti niin pavut, bataatit kuin lehtikaalitkin.

Värikäs maapähkinä-papupata lämmittää läpi talven.

Värikäs maapähkinä-papupata lämmittää läpi talven. Kuva: Ninna Lindström

Pataruoista tulee kylminä talvipäivinä entistäkin houkuttelevampia. Kokeile vaikka mausteista papupataa. Se saa entistä syvemmän maun, kun maltat paahtaa mausteita inkiväärin kanssa pannulla niin kauan, että niistä alkaa irrota tuoksua.

Monipuolisesti erilaisia makuja yhdistelevän kasvispadan juju piilee maapähkinävoissa, joka tuo tomaattipohjaiseen pataan herkullista paahteisuutta.

Voit tarjoilla papupadan sellaisenaan suolapähkinöiden ja tuoreen korianterin kanssa. Jos kuitenkin kaipaat padan seuraksi lisukkeen, voit keittää sen seuraksi riisiä tai ruokakauraa.

Katso ohje Soppa365:stä!

Ilta Sanoma
dimanche 19 décembre 2021 11:00:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.