Tero Seppälä selvisi sunnuntain urakasta kahdella sakkokierroksella.

Tero Seppälä oli lähellä huippuonnistumista Annecyssä.

Tero Seppälä oli lähellä huippuonnistumista Annecyssä. Kuva: LEHTIKUVA / PRIMOZ JERONCIC

Annecy

Tero Seppälä sijoittui 13:nneksi ampumahiihdon miesten maailmancupin yhteislähdössä Ranskan Annecyssä. Kisa oli viimeinen maailmancupissa ennen lähes kolmen viikon taukoa.

Seppälä selvitti kisan kaksi ensimmäistä ampumapaikkaa eli makuupaikat puhtaasti. Pystypaikoilta tuli kummastakin yksi sakkokierros. Eroa kisan voittaneeseen Ranskan Emilien Jacqueliniin kertyi vajaa 50 sekuntia. Quentin Fillon Maillet toi Ranskalle kaksoisvoiton, Norjan Tarjei Bö oli kolmas.

Seppälän syyskausi on ollut nousujohteinen. Hän on sijoittunut maailmancupissa kahdesti kymmenen parhaan joukkoon ja kolmesti sijoille 10-20. Paras sijoitus oli Östersundin takaa-ajon viides sija.