Ilta Sanoma

Kauden mehukkaimmat sitrushedelmät tuovat makeaan pavlovaan kaivattua hapokkuutta.

Joulun herkullisin jälkiruoka koristellaan värikkäillä sitrushedelmillä.

Joulun herkullisin jälkiruoka koristellaan värikkäillä sitrushedelmillä. Kuva: Panu Pälviä

Pavlova kuuluu monen jälkiruokapöytään ympäri vuoden. Rapea, lumenvalkea marenkipohja koristellaan usein kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.

Marengin valmistus on yksinkertaista, mutta vaatii hieman huolellisuutta. Kun marenkivaahto on kiiltävää, jämäkkää ja sileää, se on valmista. Matala uunin lämpötila ja pitkä paistoaika ovat valkean marengin salaisuuksia.

Talviaikaan pavlova kannattaa viimeistellä sesongin hedelmillä. Oheisessa reseptissä jouluinen marenkiunelma saa täytteekseen verigreippiä, appelsiinia ja granaattiomenaa.

Katso ohje Soppa365:stä!

Ilta Sanoma
jeudi 16 décembre 2021 14:45:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.