Venäjä aloitti Moskovan EHT-turnauksen kukistamalla Kanadan keskiviikkona.

Venäjän ja Kanadan välillä nähtiin kovia tapahtumia.

Venäjän ja Kanadan välillä nähtiin kovia tapahtumia. Kuva: MAXIM SHEMETOV / Reuters

Moskova

Venäjä otti kotivoiton lukemin 4-3 (1-0, 2-1, 1-2). Ottelu kääntyi tasaisen ensimmäisen erän jälkeen isäntien hallintaan, mutta Kanada sai aikaan totisen takaa-ajon päätöserässä.

Jegor Korshkov teki avauserässä Venäjän johtomaalin. Kanada nousi toisen erän alkupuolella tasoihin Brandon Gormleyn ylivoimamaalilla, mutta Aleksandr Jelesin siirsi Venäjän uudestaan maalin johtoon 25 sekuntia myöhemmin.

Nikita Nesterov teki vielä Venäjälle 3-1-johtomaalin ylivoimalla toisen erän viime sekunneilla.

Vadim Shipatshov jatkoi Kanadan löylytystä 4-1-maalilla päätöserän alussa ennen kuin Kanada löysi kirivaihteensa.

Lopussa Daniel Audette ja Eric O'Dell viimeistelivät vierailevana joukkueena turnauksessa pelaavan Kanadan kavennusmaalit.

jeudi 16 décembre 2021 01:12:00 Categories: Ilta Sanoma Jääkiekko