Ilta Sanoma

Elitloppet-voittaja tähdittää keskiviikkoillan kierrosta.

Ihan tavanomaista ei ole, että tuorein Elitloppet-voittaja esiintyy joulukuun keskiviikkoillan kilpailuissa. Ranskaan tähtäävä Don Fanucci Zet (86-2) viimeistelee virettään tänään Solvallassa ja on myös itseoikeutettu varma sopivassa seurassa.

Bergsåkerin suurin suosikki on 3-vuotiskauttaan päättelevä Imhatra Am (86-3), jolle tehtävä näyttää myös erittäin otolliselta. Samalta radalta luottohevoseksi erottuu myös avauskohteen Alert Kronos.

Toto86-pelissä ei suurtenkaan suosikkien onnistuessa välttämättä jäädä kahvirahoihin, jos muutama sopiva kuponkipinon harventaja mahtuu riviin. Tänään sellaisia voisivat olla Laurentius Valiant (86-4), Il Duce Boko (86-7) ja Imakeyouproud (86-8).

Aamupäivän pelijakauman perusteella aliarvostettuja ovat myös Diones Smaragd, Musett Af Djupmyra ja Turmalin Yankee (86-5), Kayla Westwood (86-6), Xanthis de Roi (86-7) sekä La Mauresque (86-8).

Tukholman seudulla pakkasjakso on jäänyt toistaiseksi taakse ja tänään ollaan reilusti plussan puolella. Sundsvallissa on kylmempää ja hokeille saattaa olla edelleen tarvetta.

Ilta Sanoma
mercredi 15 décembre 2021 14:24:00 Categories: Ilta Sanoma Ravivihjeet Ruotsi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.