Sebastian Ahon loistavat peliesitykset NHL:ssä jatkuvat. Carolinan Aho teki Oilersia vastaan kaksi maalia ja sai syöttöpisteen 3-1-voitossa. Aho " /> Sebastian Ahon loistavat peliesitykset NHL:ssä jatkuvat. Carolinan Aho teki Oilersia vastaan kaksi maalia ja sai syöttöpisteen 3-1-voitossa. Aho " />

YLE

Sebastian Ahon hurja pistetehtailu NHL:ssä jatkuu. Carolina Hurricanesin ykköspelaaja vietti Edmonton Oilersia vastaan kolmen tehopisteen iltaa 3-1-voitossa.

Aho iski ensimmäisessä erässä ylivoimamaalin Mikko Koskisen selän taakse. Aho myös järjesti 2-0-maalin ja iski loppunumerot 3-1:een kolmannen erän lopussa.

Aho on tehnyt viiteen edelliseen peliin peräti 12 pistettä. Kauden 26 ottelussa pisteitä on syntynyt 32.

Mikko Koskinen torjui Edmontonin maalilla 28 kertaa. Carolinan Teuvo Teräväinen kirjasi ottelusta tehot 0+2 ja Edmontonin Jesse Puljujärvi 0+1.

Yön NHL-kierroksella pisteille suomalaisista pääsivät myös Seattle Krakenin Joonas Donskoi (0+1) ja Dallas Starsin Jani Hakanpää.

Rankkarispesialisti ohitti Luukkosen

Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkonen ei saanut pysäytettyä T. J. Oshien rankkaria, ja Washington Capitals haki 3-2-vierasvoiton voittolaukausten jälkeen.

Oshie iski tavaramerkkitemppunsa, napakan rannekudin Luukkosen patjojen välistä maaliin. Luukkonen torjui ottelussa 40 kertaa.

Oshielle rankkarimaali on jo NHL-uran 46:s, se on neljänneksi eniten NHL:n historiassa.

Kevin Lankinen ohitettiin viidesti Chicagon maalilla Blackhawksin hävitessä niukasti Toronto Maple Leafsille numeroin 5-4. Lankiselle kertyi pelissä 21 torjuntaa.

Kaikki tulokset löytyvät tekstitv:n sivulta 235.

Dallasin Roope Hintz johtaa NHL:n kuuminta ketjua - "Löydämme toisemme hyvin"

dimanche 12 décembre 2021 10:19:22 Categories: NHL YLE