Ilta Sanoma

Barcelona on Mestarien liigan ottelussa Bayern Müncheniä vastaan tappiolla tauolla.

Münchenissä sataa lunta. Barcelonan peli ei kulje.

Münchenissä sataa lunta. Barcelonan peli ei kulje. Kuva: Christof Stache / AFP

FC Barcelona on jäämässä kolmanneksi Mestarien liigan E-alkulohkossaan ja putoamassa Eurooppa-liigaan. Barcelona on lohkon päätöskamppailussa 0-2-tappiolla Bayern Müncheniä vastaan, kun ottelusta on pelattu 45 minuuttia. Ottelu on siis kesken.

Bayernin maalit tekivät Thomas Müller ja Leroy Sane.Samanaikaisesti Benfica johtaa Kiovan Dynamoa samoin lukemin ensimmäisen puoliajan jälkeen. Barcelonalle olisi näillä tuloksilla jäämässä yksi piste vähemmän kuin portugalilaisille, jotka menisivät Mestarien liigan pudotuspeleihin. Bayern voittaa lohkon ylivoimaisesti.

Barcelona on viimeksi jäänyt Mestarien liigassa pudotuspelien ulkopuolelle kaudella 2000-01.

Muissa otteluissa varamiehisenä pelaava, Ralf Rangnickin valmentama Manchester United on1-1-tasatilanteessa Young Boysin kanssa. Se riittäisi Unitedille lohkovoittoon. Saman F-lohkon peli Atalanta-Villareal siirtyy, koska Bergamossa tuiskuttaa lunta.

G-lohkossa Salzburg ja Sevilla ovat maalittomassa tasatilanteessa. Lille johtaa Wolfsburgia 1-0. Näillä tuloksilla Lille ja Salzburg jatkaisivat pudotuspeleihin, ja Eurooppa-liiga kutsuisi Sevillaa.

H-lohkon voitti aiemmin pelatuissa otteluissa Juventus ennen Chelseaa ja Zenitiä.