Sport Content

Nyt tuli rumaa jälkeä - NHL:n laajennusjoukkue palautettiin tylysti maan pinnalle

Sport Content - logo Sport Content 07.12.2021 09:07:03 Sport Content

Joonas Donskoin edustama Seattle oli hävinnyt edellisessä seitsemässä ottelussaan vain kerran varsinaisella peliajalla. Hyvä jakso kruunautui viime perjantaina, kun Kraken löi supertähtien Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johtaman Edmonton Oilersin.

Maanantai meni Seattlelta penkin alle heti alussa. Kasperi Kapasen Pittsburgh karkasi reilussa viidessä minuutissa 3-0 -johtoon. Isolla rahalla Krakeniin hankittu maalivahti Philipp Grubauer ehti torjua vain kerran ennen kuin hänet otettiin vaihtoon kolmen takaiskun jälkeen.

Nousevassa kunnossa oleva Pittsburgh on ollut viimeisen 10 ottelunsa aikana jaetusti NHL:n paras joukkue.

mardi 7 décembre 2021 11:07:03 Categories: Sport Content