Sport Content

Valioliigan valopilkku kaatoi sarjakärjen!

Sport Content - logo Sport Content 04.12.2021 17:07:01 Sport Content

Vierasjoukkue Chelsea avasi maalihanat 28. minuutilla, kun Thiago Silva puski pallon Mason Mountin antamasta kulmapotkusta komeasti tolpan kautta sisään.

West Hamin tasoitus tuli rangaistuspotkusta, kun isäntien maalivahti Edouard Mendy oli kaatanut Chelsean pelaajan. Manuel Lanzini ei antanut Mendylle mitään mahdollisuuksia 11 metristä.

West Hamin niskaan ropisi uudelleen jääkylmää vettä tauon alla. Ottelu oli pelattu 44 minuuttia, kun Mount laukoi pallon upeasti alakulmaan.

Valioliigan tämän kauden valopilkku West Ham ei antanut kuitenkaan periksi. Jarrod Bowen antoi palaa 56. minuutilla sielunsa kyllyydestä: 2-2.

Ja se ei siis siihen jäänyt. Ottelua oli pelattu 87 minuuttia, kun keskityspalloa aavistellut Mendy teki pahan virhearvion ja vaihtomies Arthur Masuaku kiitti kunniasta.

Chelsealla on koossa 15 ottelusta 33 pistettä, eli enää kuusi West Hamia enemmän.

samedi 4 décembre 2021 19:07:01 Categories: Sport Content