Sport Content

Teräväinen iski kauniin juhlamaalin Ahon tarjoilusta - Carolina taipui todella karvaasti NHL-jumbolle

Sport Content - logo Sport Content 03.12.2021 06:37:01 Sport Content

Ottawa johti kolmannen erän jälkipuoliskolla 2-0. Teräväinen (1+0) käynnisti Carolinan kirin kahdeksan minuuttia ennen päätössummeria. Hän latasi juhlamaalinsa ylivoimalla komeasti suoraan Sebastian Ahon (0+2) tarjoilusta.

Aho oli mukana alle kaksi minuuttia myöhemmin syntyneessä Andrei Svetshnikovin 2-2 -tasoituksessa. Carolina pääsi nauttimaan tasatilanteesta vain 19 sekuntia ennen kuin Ottawan Josh Norris ratkaisi.

Norris pääsi nokikkain Carolinan maalivahti Antti Raannan kanssa, mutta suomalaisvahti torjui. Raannan ja Hurricanesin epäonneksi irtokiekko painui verkkoon omien pelaajien kautta.

Carolinan kone on alkanut yskiä. Torstain tappio oli Hurricanesille kolmas peräkkäinen ja viides viimeisessä kuudessa ottelussa. Carolina majailee Metropolitan-divisioonassa kolmantena Washington Capitalsin ja New York Rangersin takana.

Tulokaspuolustaja Lassi Thomsonin edustama Ottawa oli hävinnyt kuusi edellistä otteluaan.

vendredi 3 décembre 2021 08:37:01 Categories: Sport Content