Liverpoolin pelaajat dominoivat Valioliigan maalintekijätilastoa.

Evertonin maalivahti Jordan Pickford joutui taipumaan kahdesti Liverpoolin Mohamed Salahin edessä. Kuva: Carl Recine / Reuters

Mohamed Salah teki Valioliigakautensa osumat numero 12 ja 13, kun Liverpool murskasi paikallisvastustajansa Evertonin 4-1.

Heikkoa kautta pelaava Everton ei mahtanut kotikentällään Goodison Parkissa mitään sarjakolmonen Liverpoolille.

Jordan Henderson ja Salah iskivät taululle alle 20 minuutissa lukemat 2-0.

Evertonin Demarai Gray kavensi 38. minuutilla tilanteeksi 1-2, mutta Salah ratkaisi pelin illan toisella maalillaan 64. minuutilla. Loppulukemat viimeisteli Diogo Jota.

Salah johtaa Valioliigan maalipörssiä ylivoimaisesti. Leicesterin Jamie Vardy on toisena yhdeksällä maalilla, Jota kolmantena kahdeksalla osumalla ja Liverpoolin kolmas maalitykki Sadio Mane neljäntenä seitsemällä maalilla.

Viisi maalia Norwichille tehnyt Teemu Pukki jakaa maalintekijätilaston kahdeksatta sijaa.

Illan muissa Valioliigan otteluissa Manchester City voitti vieraissa Aston Villan 2-1, Chelsea haki vieraspisteet Watfordista samoin lukemin ja West Ham tasasi pisteet Brightonin kanssa maalein 1-1.

Chelsea johtaa Valioliigaa 33 pisteellä, toisena on Manchester City 32 pisteellä ja kolmantena Liverpool 31 pisteellä.

jeudi 2 décembre 2021 02:07:00 Categories: Ilta Sanoma Valioliiga