Ilta Sanoma

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahdin Lukas Hradeckyn bundesliigajoukkue Leverkusen voitti torstaina miesten Eurooppa-liigan kotiottelunsa skotlantilaista Celticiä vastaan 3-2.

G-lohkoa johtava Leverkusen on voittanut viidestä ottelustaan neljä ja pelannut yhden tasan.

Saksalainen Leverkusen meni ensimmäisen puoliajan 16. minuutilla 1-0-johtoon keskikenttäpelaaja Robert Andrichin maalilla. Celtic kuittasi edelle Josip Juranovicin rangaistuspotkuosumalla ja Jotan toisen puoliajan maalilla. Andrich tasoitti loppunumeroiksi 2-2 ottelun 82. minuutilla, ja Moussa Diaby iski niitiksi 3-2 viisi minuuttia myöhemmin.

Hradecky sai toisella puoliajalla varoituksen.

Leverkusen pelaa viimeisen lohko-ottelunsa parin viikon päästä vieraissa unkarilaista Ferencvarosia vastaan.

Myös toisen Huuhkajat-pelaajan Glen Kamaran skottijoukkue Rangers voitti torstai-iltaisen kotiottelunsa tshekkiläistä Sparta Prahaa vastaan 2-0. Rangers varmisti voitollaan jatkon pudotuspeleihin.

A-lohkon kakkospaikkaa pitävä Rangers pelaa viimeisen lohko-ottelunsa Lyonia vastaan parin viikon päästä. Ranskalainen Lyon on lohkon selvällä ykköspaikalla.