Sport Content

Helpotusta laajennusjoukkueen tuskaan - Joonas Donskoi ja kumppanit katkaisivat tappioputkensa

Sport Content - logo Sport Content 22.11.2021 07:48:35 Sport Content

Seattle oli hävinnyt kuusi edellistä otteluaan. Sunnuntain voitto oli tällä kaudella NHL:ssä aloittaneelle Krakenille toinen viimeisessä 10 ottelussa. Seattle jatkaa Pacific-divisioonan jumbosijalla.

Seattle ratkaisi kamppailun pikamaaleilla toisen erän alussa. Jaden Schwartz (1+3) vei Krakenin 2-1 -johtoon. Puolustaja Adam Larsson kasvatti Krakenin etumatkaa vain 43 sekuntia myöhemmin. Calle Järnkrok viimeisteli isäntien neljännen maalin vielä ennen jälkimmäistä taukoa.

Donskoi sai kaikista Seattlen hyökkääjistä kolmanneksi eniten jääaikaa, mutta jäi kiikaritehoille. Suomalaislaiturin kauden saldo on 0+7=7.

Aleksandr Ovetshkin vastasi Washingtonin jälkimmäisestä osumasta. Ovetshkin jakaa 15 osumallaan NHL:n maalipörssin toista sijaa Calgary Flamesin Andrew Mangiapanen kanssa. Kärjessä on 18 kertaa verkkoa heiluttanut Edmonton Oilersin Leon Draisaitl. Ovetshkin (15+15=30) on NHL:n pistepörssissä kolmantena.

lundi 22 novembre 2021 09:48:35 Categories: Sport Content