Moskovan Dinamo oli maanantai-iltana parempi lukemin 3-1." /> Moskovan Dinamo oli maanantai-iltana parempi lukemin 3-1." />

YLE

Jokerien vieraskiertue jääkiekon KHL:ssä päättyi maanantaina 1-3-tappioon Moskovan Dinamolle. Jokerien 1-1-tasoitusmaalin teki toisessa erässä puolustaja Tommi Kivistö. Dinamo oli mennyt johtoon jo avauserässä ajassa 1.08 Eric O'Dellin maalilla.

Dinamon Mikhail Fisenko siirsi vielä toisessa erässä kotijoukkueen johtoon ja Vadim Shipastshovin 3-1-maali syntyi sekunti ennen ottelun loppua tyhjään maaliin Jokerien yritettyä tasoitusosumaa ilman maalivahtia.

Jokerit oli voittanut vierasturneella neljä edellistä otteluaan. Tappiosta huolimatta Jokerit jatkaa liigan länsilohkon kärjessä. 28 ottelustaan Jokerit on voittanut 18.

Moskovan Dinamo on läntisessä konferenssissa neljäntenä, neljä pistettä Jokereita perässä.

Jokerit kohtaa seuraavaksi Helsingissä kotikaukalossaan keskiviikkona Admiral Vladivostokin.