Ranska ja Belgia varmistivat paikkansa MM-kisoissa, Hollanti tyri todella nolosti

Sport Content - logo Sport Content 14.11.2021 00:10:51 Sport Content

Lauantaina kisapaikkansa varmistivat jalkapallojättiläiset Ranska ja Belgia.

Ranska murskasi Kazakstanin 8-0 ja Kylian Mbappe iloitteli peräti neljä maalia.

Ranska varmisti samalla Suomen-lohkon voiton ja suoran kisapaikan. Suomi pelaa tiistaina Ranskaa vastaan jatkokarsintapaikasta, mutta ei enää suorasta kisapaikasta.

Myös Belgia varmisti paikkansa ensi vuoden Qatarin MM-kisoissa, kun se kaatoi Viron 3-1.

Hollanti yritti puolestaan käyttää Norjan kompuroinnin Latviaa vastaan hyväkseen, mutta tyri melko käsittämättömästi ja jäi 2-2-tasapeliin piskuisen Montenegron kanssa.

Hollanti ehti johtaa jo 2-0 kahdella Memphis Depayn osumalla, mutta Montenegro rynni tasoihin. Ilija Vukotic teki Montenegron kavennusmaalin 82. minuutilla ja heti perään tasoituksen 86. minuutilla.

Näin Hollannin kisapaikka ei vielä varmistanut, vaan ratkaisu venyi viimeiselle kierrokselle.