Kyllönen jäi kilpailun voittaneesta Saksan Laura Gimmleristä 0,41 sekuntia. Oloksen tykkikisat jatkuvat lauantaina naisten 10 kilometrin ja miest" /> Kyllönen jäi kilpailun voittaneesta Saksan Laura Gimmleristä 0,41 sekuntia. Oloksen tykkikisat jatkuvat lauantaina naisten 10 kilometrin ja miest" />

YLE

Anne Kyllönen oli perjantain suomalaisnimi Oloksen Tykkikisoissa Muoniossa. Kyllönen ylsi naisten perinteisen sprintin finaalissa toiseksi jääden saksalaisvoittaja Laura Gimmleristä 0,41 sekuntia. Gimmlerin maannainen Victoria Carl oli kolmas jääden kärjestä 0,70 sekuntia.

Kyllönen jätti finaalissa taakseen muun muassa venäläistähti Natalia Neprjajevan, joka oli finaalin viides (+1,06).

Miesten kisan vei Venäjän Sergei Ustjugov, joka päihitti täpärästi maanmiehensä Aleksandr Terentjevin (+0,01). Italian sprinttitykki Federico Pellegrino oli kolmas (+0,5) ja Obertsdorfin norjalainen MM-mitalisti Erik Valnes neljäs (+0,61). Miesten finaalissa ei suomalaisia nähty.

Suomen kärkinimistä Oloksella nähdään viikonloppuna Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen ja Iivo Niskanen.

Lauantaina Oloksella on vuorossa naisten 10 ja miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailu ja sunnuntaina samat matkat vapaalla hiihtotavalla.

Hakola ankkuroi Suomen Cupin miesten viestivoiton Jämin Jänteelle - kotilatu oli suotuisa naisten viestissä: "Hyvä tulikaste tälle joukkueelle"

Jasmi Joensuu hallitsi naisten sprinttikilpailua alusta loppuun - Emil Liekari tarjosi Lauri Vuoriselle kovan vastuksen

vendredi 12 novembre 2021 17:21:03 Categories: YLE hiihto