Sport Content

Barkov maalasi, Lundellilta hieno syöttö - Florida hävisi jälleen

Sport Content - logo Sport Content 12.11.2021 05:55:28 Sport Content

Barkov tasoitti kamppailun 2-2:een kolmannen erän alussa. Hän sai lyhyen syötön Penguins-pelaajien väliin ja viimeisteli kauden yhdeksännen osumansa. Florida laittoi kiekon vielä toistamiseen maaliin viimeisen 20-minuuttisen aikana, mutta se osuma hylättiin videotarkastuksen jälkeen paitsiona.

Barkov venytti pisteputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Hänen koko kauden saldonsa on nyt 9+6=15.

Barkov ei saanut kiekkoa pömpeliin voittolaukauskilpailussa. Kamppailu päättyi, kun Pittsburghin veräjänvartija Tristan Jarry esti Anton Lundellin yrityksen.

Lundell oli aikaisemmin ottelussa kirjauttanut kauden seitsemännen (3+4) tehopisteensä 1-1 -tasoitusmaalista. Hän murtautui hienosti keskialueen läpi ja tarjoili Frank Vatranolle, joka ei erehtynyt.

Florida jatkaa viime päivien notkahduksestaan huolimatta Atlantic-divisioonan kärkipaikalla.

Pittsburgh on pelannut kaikissa neljässä marraskuun ottelussaan yli 60 minuuttia. Penguins lähetti aikaisemmin päivällä puolustaja Juuso Riikolan farmiin.

vendredi 12 novembre 2021 07:55:28 Categories: Sport Content