Sport Content

Anton Lundell iski voittomaalin - Ilman Aleksander Barkovia pelannut Florida esti Carolinan historiallisen tempun

Sport Content - logo Sport Content 07.11.2021 06:15:46 Sport Content

Florida on NHL-kauden ainoa joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt kertaakaan varsinaisella peliajalla. Panthers on menettänyt ensimmäisessä 11 ottelussaan vain yhden sarjapisteen.

Florida pelasi lauantaina ilman kapteeni Aleksander Barkovia, joka potee alavartalon vammaa. Barkovin loukkaantumisen vakavuutta katsotaan uudestaan sunnuntaina.

- Me kaikki halusimme nousta esiin Barkovin takia. Osoitimme paljon sinnikkyyttä ja syvyyttä, Floridan hyökkääjä, Anthony Duclair sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Duclair hurjasteli tehot 2+2. Florida karkasi jo avauserässä 4-0 -johtoon. Lundell iski voittomaaliksi muodostuneen 3-0 -osuman. Kiekon kuin varkain saanut Lundell osoitti malttia ja ohitti Hurricenes-vahti Fredrik Andersenin. Maali oli Lundellille NHL-uran kolmas.

Carolina oli voittanut kauden ensimmäiset yhdeksän otteluaan. NHL:n ennätys kauden alusta laskettuna on 10 peräkkäistä voittoa. Siihen ovat pystyneet Toronto Maple Leafs (syksyllä 1993) ja Buffalo Sabres (2006).

- En usko, että tämä ottelu oli mikään julistus. Ei sellaisia ole marraskuussa. Ei pokaaleja jaeta marraskuussa. Tämä oli meille hyvä testi ja vastasimme haasteeseen. Pelimme oli A-luokkaa, Floridan väliaikainen päävalmentaja Andrew Brunette totesi.

Antti Raanta korvasi Andersenin Carolinan tolppien välissä ensimmäisellä tauolla. Raanta joutui kuitenkin jättämään kaukalon ylävartalon vamman takia. Floridan Ryan Lomberg sai Raannan loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta viiden minuutin jäähyn ja suihkukomennuksen. Raanta ehti torjua kaikki neljä laukausta.

Carolina nousi toisessa erässä kahden maalin päähän, mutta siihen kiri hyytyi. Teuvo Teräväinen avusti Hurricanesin jälkimmäisessä osumassa.

Floridan miehistöstä puuttui Barkovin lisäksi ykkösmaalivahti Sergei Bobrovski. Suomalaisveskari Christopher Gibson oli nostettu farmista luukkuvahdiksi.

dimanche 7 novembre 2021 08:15:46 Categories: Sport Content