Norwich johtaa Brentfordia 2-0 jalkapallon Valioliigassa. Teemu Pukki iski kauden kolmannen osumansa rangaistuspotkusta " /> Norwich johtaa Brentfordia 2-0 jalkapallon Valioliigassa. Teemu Pukki iski kauden kolmannen osumansa rangaistuspotkusta " />

YLE

Teemu Pukki onnistui pitkästä aikaa maalinteossa jalkapallon Valioliigassa, kun hän vei Norwichin rangaistuspotkusta 2-0-johtoon Brentfordia vastaan.

Pukki karkasi läpiajoon, ja Charlie Goode joutui kaatamaan suomalaishyökkääjän rangaistusalueella hänet pysäyttääkseen. Goode sai tilanteesta keltaisen kortin ja pallo vietiin 11 metriin.

Pukki ei pilkulta erehtynyt, vaan vei kauden kolmannella valioliigaosumallaan vieraat 2-0-johtoon.

Pukin edellinen osuma Valioliigassa on syyskuun puoliväliltä Watfordia vastaan.

Norwichille 2-0-johto on harvinaista herkkua, sillä joukkue ei ole onnistunut voittamaan Valioliigassa vielä otteluakaan. Avausmaalista vastasi Mathias Normann jo ottelun kuudennella minuutilla. Normann pujotteli Brentford-puolustuksen läpi ja vei vasurillaan Norwichin 1-0-johtoon.

Osuma oli kauden 11. Valioliigaotteluaan pelaaville "Kanarianlinnuille" vasta kauden kolmas. Norwich onkin jo tuplannut ottelussa kauden maalisaldonsa. Kahdesta ensimmäisestä osumasta vastasi Pukki.

Norwichin omassa päässä on soinut 11 ottelun aikana peräti 25 kertaa.

Brentfordin Marcus Forss on vaihtopenkillä. Ottelu on 45 minuutin jälkeen tilanteessa 0-2.