MTV

Kauden ensimmäisille hiihdon Suomen cupin kilpailuille ratkaisu - Jasmi Joensuu ja Lauri Vuorinen juhlivat

MTV - logo MTV 06.11.2021 14:00:46 MTV URHEILU - STT

Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu on voittanut kauden ensimmäisen maastohiihdon Suomen cupin kilpailun, kun hän oli etevin Vuokatin vapaan sprintissä. Hän hallitsi jo naisten karsintoja, puolivälierää ja välierää.

Viestin MM-pronssimitalisti Joensuu päästeli ylivoimaiseen voittoon ennen Vuokatti Ski Team Kainuun Katri Lylynperää ja Kainuun Hiihtoseuran Anne Kyllöstä.

MM-kilpailujen sprintissä välieriin yltäneen Lylynperän sauva rikkoutui jo alussa, mutta hän sai nopeasti varasauvan ja taisteli joukon hänniltä kärkikolmikkoon.

Skiteam 105:n Lauri Vuorinen voitti puolestaan miehissä. Hän jätti Vuokatin laduilla toiseksi Vuokatti Ski Team Kainuun Emil Liekarin ja kolmanneksi Jämin Jänteen Lauri Lepistön. Kilpailu kisattiin vapaalla hiihtotavalla.

Liekari hallitsi karsintoja, puolivälieriä ja välieriä, mutta maajoukkuemies Vuorinen oli finaalissa etevämpi 1,25 sekunnin erolla.

Suomen cupin avausviikonloppu jatkuu huomenna viesteillä.

samedi 6 novembre 2021 16:00:46 Categories: MTV