Brad Lambertilla ja JYPillä oli ankea peli-ilta.

Brad Lambertin hermokontrolli petti. Arkistokuva.

Brad Lambertin hermokontrolli petti. Arkistokuva. Kuva: Hannu Rainamo

JYPillä ja kohutulla huippulupauksella Brad Lambertilla, 17, oli synkkä peli-ilta SM-liigassa perjantaina.

Lambert hölmöili itsensä suihkuun JYPin ja Ässien välisessä ottelussa Jyväskylässä.

Puhuttava tilanne tapahtui ensimmäisen erän puolivälin jälkeen. Lambert oli juuri pohjustanut JYPin 1-0-maalin syöttämällä Reid Gardinerin osuman.

Välittömästi syöttönsä jälkeen Ässien puolustaja Shawn Lalonde taklasi hänet nurin.

Yle Urheilu kertoo, että Lambert oli tämän jälkeen näyttänyt keskisormea Ässien vaihtoaitioon.

SM-liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn kommentoi Yle Puheen Jääkiekkokierrokselle, että Lambert oli syyllistynyt ottelussa "säädyttömään eleeseen".

Lambertille määrättiin 5+20 minuutin rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä.

JYP hävisi lopulta rumasti 1-5 kotikaukalossaan.

Perjantain pelikierroksen muut ottelut päättyivät seuraavasti: HIFK-Sport ja. 2-3, Kärpät-KalPa 2-1, Lukko-SaiPa 2-4, Pelicans-Tappara 1-5.

SM-liigakausi jatkuu lauantaina, jolloin pelataan seitsemän ottelua.

vendredi 5 novembre 2021 23:21:00 Categories: Ilta Sanoma SM-liiga