Mimosa Jallow oli viides uinnin lyhyen radan EM-kisojen 50 metrin selkäuinnin finaalissa. Katso finaaliuinti videolta!" /> Mimosa Jallow oli viides uinnin lyhyen radan EM-kisojen 50 metrin selkäuinnin finaalissa. Katso finaaliuinti videolta!" />

YLE

Mimosa Jallow sijoittui viidenneksi 50 metrin selkäuinnin loppukilpailussa uinnin lyhyen radan EM-kisoissa. Jallow ui uuden Suomen ennätyksen 26,33, hänen omissa nimissään ollut SE koheni 0,05 sekunnilla. Sijoitus on Suomen toistaiseksi paras Kazan EM-kisoissa.

Kisan voitti Hollannin Kira Toussaint ajalla 25,79. Ranskan Analia Pigree oli hopealla ajalla 26,08 ja EM-pronssin otti Hollannin Maaike de Waard ajalla 26,11. Jallowin edelle ehti myös Italian Silvia Scalia ajalla 26,18.

Jallow ui aiemmin tänään SE:n 100 metrin selkäuinnissa ja eteni matkalla EM-finaaliin.

Brännkärr SE-vauhdissa välierissä, Lahtinen perhosteli EM-altaassa 7:nneksi - "Tuntui, etten ollut läsnä altaassa"

vendredi 5 novembre 2021 21:22:46 Categories: YLE uinti