Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Karhut sinnitteli loppuun saakka, mutta Oilers vei voiton." /> Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Karhut sinnitteli loppuun saakka, mutta Oilers vei voiton." />

YLE

Oilers sipaisi vuorostaan F-liigan piikkipaikalle, kun se löi tiistain ainoassa ottelussa Porissa Karhut niukasti 7-5.

Espoolaiset näyttivät jo menevän menojaan Rasmus Kainulaisen kiskaistessa pelin puolivälissä etuyläkulmaan tilanteeksi Oilersin 4-1-johdon, mutta ennen toista taukoa Juuso Ahola ja Julius Tuominen nostivat kotijoukkueen maalin päähän.

Kolmannessa erässä vieraat nyhtivät ensin Tuomas Iiskolan ja sitten Markus Markkolan osumilla eron kahteen, mutta aina Karhut kavensi, kun ensin osui Eero Vanhatalo ja puoli minuuttia ennen loppua kuudella viittä vastaan Tomi Jerkku. Yhdeksän sekuntia ennen täyttä aikaa Rasmus Kainulainen sitten sinetöi pisteiden matkan Espooseen laukoessaan pallon tyhjiin.

Karhujen Vanhatalo ja Jerkku sekä Oilersin Markkola olivat illan kolmen pisteen miehet kunkin koottua saldon 1+2.

Sarjataulukon kärjessä on Oilersilla sekä Happeella 23 pistettä ja kaksi ottelua vähemmän pelanneella Classicilla 22 pistettä. Karhut on kolmella pisteellään toiseksi viimeisenä ja yhä nollakerhossa kituva Tiikerit jumbona.

Koko sarjataulukko tästä linkistä (Teksti-tv).

Lue lisää:

Kommentti: Suomella on harvinaisia murheita MM-kisojen alla - kestääkö uusi ykkösvahti kotiyleisön paineen ja pystyykö "Alkemisti" virittämään joukkueensa taas huippulentoon?

Tässä on Suomen joukkue Helsingin MM-kisoihin - yli puolet Classicista, aivotärähdyksestä kärsinyt tähtipuolustaja mukana

Salibandyn supertähti Veera Kaupilta painava kannanotto MM-kisajärjestelyistä: "Voisitteko kuvitella vastaavaa miesten turnauksessa?"

Salibandyn historialliset superviikot lähestyvät - tässä on Ylen kisatiimi ja MM-kisojen lähetysajat

Tähtipuolustajan päävamma aiheutti muutoksia salibandyhallien turvallisuudessa - liigapomo olosuhteista: "Teimme positiivisen löydöksen"

mercredi 3 novembre 2021 00:21:33 Categories: F-liiga (miehet) YLE