Edmontonin tehokkain oli neljä pistettä kirjannut Leon Draisaitl. Jesse Puljujärvi jäi tällä kertaa ilman tehopisteitä. " /> Edmontonin tehokkain oli neljä pistettä kirjannut Leon Draisaitl. Jesse Puljujärvi jäi tällä kertaa ilman tehopisteitä. " />

YLE

Edmonton Oilers palasi NHL:n Tyynenmeren divisioonassa kärkipaikalle, kun joukkue kukisti Seattle Krakenin selvästi maalein 5-2.

Joukkueen tehokkaimpana loisti saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl tehoin 2+2. Draisaitl viimeisteli kaksi maalia ensimmäiseen kuuteen minuuttiin, ja täydensi huippuiltaansa myöhemmin kahdella syöttöpisteellä.

Edmontonin suomalaisvahti Mikko Koskinen torjui ottelussa 27 kertaa ja hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi. Jesse Puljujärvi on viimeistellyt alkukaudella tehopisteet 2+7=9, mutta nyt suomalainen jäi toista kertaa peräkkäin ilman tehopisteitä.

Seattlen joukkueen suomalaishyökkäää Joonas Donskoi pelasi ottelussa yli 17 minuuttia, mutta hän jäi ilman tehopisteitä. Donskoi on viimeistellyt alkukauden aikana yhdesässsä ottelussa tehot 0+5.

Chicagolle kauden avausvoitto

Alkukaudella vaikeuksissa kentällä ja sen ulkopuolella ollut Chicago Blackhawks otti kauden avausvoittonsa, kun se kukisti Ottawa Senatorsin maalein 5-1.

Chicagon tehokkain oli Patrick Kane, joka viimeisteli hattutempun ja saalisti yhden syöttöpisteen. Brandon Hagel viimeisteli puolestaan kaksi maalia ja Jonathan Toews kolme syöttöpistettä.

Suomalaisvahti Kevin Lankinen oli Chicagon kakkosvahtina. Marc-Andre Fleyry torjui Chicago-maalilla 29 kiekkoa.