Valioliiga

Athletic: Englannin avainpelaaja haluaa vaihtaa maisemaa - Man United, PSG ja Everton kiinnostuneita

Valioliiga - logo Valioliiga 17/05/2021 10:47:20 Toimitus
© Tiedotekuva

Englannin maajoukkuepuolustaja Kieran Trippier on lähellä avittaa Atlético Madridin La Ligan mestaruuteen loistavan kautensa päätteeksi.

30-vuotias laitapakki ei kuitenkaan suunnittele jatkavansa Diego Simeonen alaisuudessa enää ensi kaudella, sillä The Athleticin mukaan entinen Tottenham-pelaaja on halukas palaamaan ensi kaudeksi kotimaahansa.

Trippierin sopimus Atlético Madridin kanssa umpeutuu vuonna 2022, mikä tarkoittaa sitä, että kesän siirtoikkuna on espanjalaisseuran viimeisiä tilaisuuksia saada hänen kauppaamisestaan kohtuullinen korvaus vastineeksi.

Manchester United, joka haluaa tuoda lisää kilpailua Aaron Wan-Bissakalle, tarkkaili Trippieriä tammikuussa ja on yhä kiinnostunut pelaajan palveluksista.

Trippierin kerrotaan löytyvän myös Evertonin kohdelistalta, sillä liverpoolilaisseuran tavoitteena olisi vahvistaa kesällä oikean laitapuolustajan tonttia.

Kiinnostusta löytyy myös Britteinsaarien ulkopuolelta, nimittäin Trippierin entinen manageri Mauricio Pochettino on tiettävästi halukas tuomaan hänet luoksensa Paris Saint-Germainiin. Trippierille ja hänen perheelleen siirto takaisin Englantiin on kuitenkin etusijalla.

Lue myös: Liverpoolin havittelema hollantilaislupaus myöntää: "Valehtelisin jos väittäisin, ettei se kiinnosta minua"

lundi 17 mai 2021 13:47:20 Categories: Valioliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.