Viihteen maailma

Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss, 69, julkaisi kuvan muuttuneesta ulkonäöstään - seuraajat ihmeissään

Viihteen maailma - logo Viihteen maailma 17/05/2021 08:56:03 Newsner

Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss, 69, on tunnettu huolitellusta tyylistään. Fanit eivät olleet tunnistaa näyttelijää uudessa tyylissään. Kauniiden ja rohkeiden Ridge julkaisi kesäpäivän kunniaksi yhteiskuvan koiran kanssa.

Kuvassa Moss istuu ravintolan terassilla dobermannin pentu sylissään. Tummasta ja kiiltävästä tukastaan tunnettu näyttelijä poseeraa kuvassa aurinkolasit päässään. Näyttelijä on kasvattanut itselleen tuuhean parran ja olkapäille yltävän harmaan tukan.

- Tässä on Sampson, dobermannin pentu, joka on niin suloinen, kun haluaa istua sylissäni, kirjoittaa Ronn Moss julkaisussaan.

Muuttunut tyyli

Kauniiden ja rohkeiden Ridgenä tunnettu Ronn Moss yllätti seuraajansa uudella tyylillään. Moss näytteli Ridge Forresteria sarjassa vuosikymmenten ajan. Fanit eivät olleet tunnistaa ikinuorta hurmuria kuvasta. Tapauksesta on uutisoinut muun muassa Ilta-Sanomat.

Näyttelijän muuttunut tyyli keräsi hetkessä valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Fanit hullaantuivat Mossin rennommasta tyylistä. Tuore julkaisu keräsi paljon kommentteja ja tykkäyksiä.

Kuva: All Over Press / CLAUDIO ONORATI © Toimittanut Viihteen maailmaKuva: All Over Press / CLAUDIO ONORATI

Mitä mieltä sinä olet Ronn Mossin uudesta tyylistä?

Jaetaan tätä tarinaa kaikille ystäville!

The post Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss, 69, julkaisi kuvan muuttuneesta ulkonäöstään - seuraajat ihmeissään appeared first on Newsner Suomi.

lundi 17 mai 2021 11:56:03 Categories: Viihteen maailma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.