SuomiF1.com

Taisteleeko Ferrari jopa palkintokorokesijoista Monacossa? - "Olemme olleet vahvoja hitaissa mutkissa"

SuomiF1.com - logo SuomiF1.com 17/05/2021 09:31:40 Toimitus
© Tiedotekuva

Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc asettaa varovaisesti toiveikkaita tavoitteita ensi viikonloppuna ajettavaan Monacon GP:hen.

Kotimaisemiinsa palaava Leclerc on ajanut alkukauden mainiosti, ja majaileekin neljän osakilpailun jälkeen MM-pisteissä viidentenä, vain pisteen päässä neljättä paikkaa hallussaan pitävästä Lando Norrisista.

Leclerc kertoo Ferrarin virallisilla nettisivuilla julkaistussa haastattelussa, että auton vahvuudet sopivat hyvin Monacon kimuranteille kaduille.

- Olimme Barcelonassa melko vahvoja radan viimeisessä sektorissa, joka on erittäin tekninen. Toivottavasti se on positiivinen merkki Monacoa silmällä pitäen, sanoi Leclerc.

- Olemme kauden alusta asti olleet kilpailukykyisiä hitaissa mutkissa, joten pidän sormet ristissä, jotta asia pysyisi tuolla tavalla.

Ferrarin ajokki ei tälläkään kaudella kykene haastamaan voitoista, saatika edes palkintosijoista, mutta Leclerc on välillä onnistunut väläyttelemään nopeuttaan ja edellisessä osakilpailussa piti monta kierrosta takanaan jopa Mercedeksen toista autoa.

- Olemme ottaneet edistysaskelia viime vuodesta, joten suuri osa siitä kunniasta menee Maranellon tehtaalle, jossa ihmiset ovat työskennelleet todella ahkerasti, sanoi monacolainen.

Leclerc odottaa esiintymistä kotiradallaan ja Monacon GP:ssä lehtereillä tullaan näkemään myös yleisöä.

- Odotan innolla kotikisaani. Fanien näkeminen katsomossa tulee olemaan mahtavaa ja toivon olevani kilpailukykyinen siellä, pyöritteli Leclerc.

Monacon GP käynnistyy perinteiseen tapaan jo torstaina ajettavilla vapailla harjoituksilla. Koko viikonlopun aikataulun ja lähetysajat näet tästä!

 

Lue myös: Red Bullin täytyy lyödä Mercedes Monacossa - "Se oli hyvä indikaattori"

lundi 17 mai 2021 12:31:40 Categories: SuomiF1.com

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.