Sport Content

Kapasen maali oli "valtava hetki ottelussa" - Penguins luottaa tekemiseensä tappiosta huolimatta

Sport Content - logo Sport Content 17/05/2021 09:56:51 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Pittsburgh Penguins kunnostautui tämän kauden runkosarjassa jaetusti jääkiekon NHL-liigan parhaana kotijoukkueena. Playoff-avauksessa se tilasto ei auttanut. Penguins taipui kotonaan New York Islandersille jatkoajalla 3-4.

Kasperi Kapasen 3-3 -tasoitus vei Pittsburghin jatkoajalle. Suomalaisen maali syntyi vain 31 sekuntia sen jälkeen, kun Brock Nelson oli vienyt Islandersin johtoon.

- Kapanen teki ison maalin meille ja vastasimme heti Islandersin osuman jälkeen. Se oli valtava hetki ottelussa. Moni joukkue olisi ollut siinä tilanteessa todella lannistunut. Se oli hieno vastaus meidän jätkiltämme, Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan sanoi lehdistötilaisuudessa.

Vaikka kamppailu päättyi lopulta tappioon, niin Pittsburgh uskoo tekemiseensä.

- Meillä on yhä parannettavaa muutamissa asioissa, mutta meillä oli oikea asenne ja loimme paljon paikkoja, Penguinsin supertähti Sidney Crosby totesi.

Kapasen sentterinä luisteli Jeff Carter. Toisella laidalla oli Jared McCann. Kapasen "normisentteri" Jevgeni Malkin ei pelannut. Sullivanilta on turha yrittää kaivaa tietoa Malkinin tilanteesta. Se on playoff-salaisuus.

lundi 17 mai 2021 12:56:51 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.