Sport Content

Aleksander Barkovin tunneskaala kananlihalta pettymykseen - "Mitä tahansa voi tapahtua"

Sport Content - logo Sport Content 17/05/2021 08:11:46 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Aleksander Barkovin ja Markus Nutivaaran Florida Panthersilla oli voiton avaimet käsissä jääkiekon NHL-liigan playoff-avauksessaan sunnuntaina. Stanley Cup -mestaruutta puolustava Tampa Bay Lightning oli kuitenkin lopulta parempi Panthersin hallissa lukemin 5-4.

- Olemme jättäneet tuon jo taaksemme. Tiedän, että se on syvältä, mutta tuo tapahtui. Nyt meidän pitää keskittyä seuraavaan otteluun. Meillä oli hyvää momentumia tässä ottelussa, mutta meidän pitää oppia puolustamaan hieman paremmin. Muuten pidin esityksestämme, tehot 1+1 kirjauttanut Barkov kommentoi Floridan verkkosivuilla.

Florida johti kamppailua 2-1 ja päätöserässä 4-3. Tampa Bayn 4-4 -tasoitus syntyi ylivoimalla. Lightning teki yhteensä kolme ylivoimamaalia.

- Tämä oli todella intensiivinen ottelu. Lightningin ylivoimapeli ratkaisi tänään. Viidellä viittä vastaan pelimme oli OK. Tuo on se ero joukkueiden välillä. Jotkut tietävät miten voittaa. Odotamme saavamme oppia, Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville muotoili.

- Tämä on pitkä ottelusarja. Pitää voittaa neljä ottelua, joten mitä tahansa voi tapahtua. Jokainen ottelu on erilainen. Meidän pitää löytää keinot parantaa peliämme muutamissa kohdissa. Tiedämme, että pelasimme hyvin viidellä viittä vastaan, Barkov säesti.

Vaikka tappio harmitti, niin yksi asia Barkoville jäi positiivisena mieleen: kotiyleisö. Halliin päästettiin 9,646 katsojaa.

- Tämä oli uskomatonta. Ihoni meni kananlihalle, Barkov hehkutti Panthers-faneja.

lundi 17 mai 2021 11:11:46 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.