Sport Content

Leo Komarovin mieletön taklausparaati osa Islandersin voittoa - "Ei tämä ole aina kaunista"

Sport Content - logo Sport Content 17/05/2021 06:41:44 Sport Content
© Toimittanut Sport Content New York Islanders ei välittänyt altavastaajan asemastaan playoff-avauksessaan jääkiekon NHL-liigassa sunnuntaina. Islanders löi Pittsburgh Penguinsin vieraissa jatkoajalla 4-3.

Islanders taklasi, blokkasi laukauksia ja piti Penguinsin ylivoiman kurissa.

- Nuo ovat vahvuuksiamme. Me haluamme varmistaa, että laitamme kiekot syvälle. Meidän täytyy hieman vääntää. Me teimme sitä. Tuota tarvitaan pudotuspeleissä, Islandersin päävalmentaja Barry Trotz totesi seuran verkkosivuilla.

Leo Komarov oli yksi Islandersin ruumiillistumia noissa asioissa. Yli 18 minuuttia pelannut Komarov tilastoi mahtavat 14 taklausta ja pelasi Islandersin kakkosalivoimassa.

Pittsburgh oli NHL:n runkosarjassa jaetusti koko liigan paras kotijoukkue. Penguins oli lisäksi lyönyt kaikissa neljässä tämän kauden kotiottelussaan Islandersin varsinaisella peliajalla.

- Tuo oli iso voitto. Me tiesimme, että tästä tulee rankka ottelusarja heti alusta lähtien. Me aloitimme energisesti, mutta jouduimme tappiolle. Alivoima teki kuitenkin hyvää työtä. Onnistuimme vääntämään voiton. Ei tämä ole aina kaunista, mutta tällä hetkellä voitto on voitto, Islandersin hyökkääjä Brock Nelson sanoi.

Islanders joutui kaukaloon ilman ykkösmaalivahtiaan Semjon Varlamovia. Tulokasvahti Ilja Sorokin paikkasi hienosti.

- Sorokin piti meidät mukana ottelussa. Ei maalivahdilta voi pyytää enempää kuin antaa meille mahdollisuus voittaa vieraissa ensimmäisessä ottelussa. Hän pelasi loistavasti tänään, ottelun toisen osumansa jatkoajalla iskenyt Islandersin hyökkääjä Kyle Palmieri kehui.

- Meillä on kaksi kykenevää maalivahtia. Jos haluamme menestyä, niin tarvitsemme heitä molempia, Trotz säesti.

lundi 17 mai 2021 09:41:44 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.