NHL Suomi

Kemiat kohtasivat ja Rasmus Ristolaistakin vietiin - NHL:n suomalaisyllättäjä täysin ilmiliekeissä Jack Hughesin rinnalla

NHL Suomi - logo NHL Suomi 9/04/2021 05:40:31 Toimitus
© Tiedotekuva

Kaukana NHL:n pudotuspeleistä tarpova Buffalo Sabres sai perjantain vastaisena yönä käkättimeen kunnolla, kun lähes yhtä tukalassa raossa pudotuspelipaikan suhteen oleva New Jersey Devils latoi maalikarkeloissa tulostauluun luvut 6-3. Kesän 2012 loppuottelija oli vahva koitoksen alku- ja loppuminuuteilla tehden sekä avaus- että päätöserässä kolme maalia.

Devilsin väkevä ykköstrio pisti ottelussa hyrskyn myrskyn latoen tiskiin tehot 3+6=9. Trion pelaajista kaikki, eli Janne KuokkanenJack Hughes ja Jegor Sharangovits mässäilivät mieheen tehot 1+2=3. Kenttä on mielenkiintoinen kombo, kun siinä on NHL:n debytantti, ykkösvaraus ja eksoottisen Valko-Venäjän nouseva tähti.

Pelin 1-3-maali oli trion väkevä työnäyte, ja siinä ottavana osapuolena oli Rasmus Ristolainen. Purkavaa syöttöä yrittänyt Ristolainen jäi puolustuspäässä pulaan Kuokkasen kanssa, ja pian koko Devils-nippu oli niskassa. Devilsin tulikuuma suomalainen syötti Hughesille avopaikkaan karvauksen jälkeen, ja New Jersey karkasi kahden maalin johtoon.

- Siinä ketjussa on vähän kaikkea. Siinä on ampuja, siinä on pari pelintekijää, siinä on räjähtävä ja tilaa tekevä Jack. Se on nippu, jonka haluamme pitää yhdessä, luotsi Lindy Ruff sanoi seuran kotisivuilla.

Kärpissä kauden aloittaneen Kuokkasen saldo on nyt 6+13=19, jolla irtoaa koko joukkueen sisäisen pörssin viides sija. Devilsin syöttöpörssissä suomalainen on neljäntenä.

- Janne Kuokkasesta on tulossa Devils-tähti. Mikä pelaaja hän onkaan. Hän ja Sharangovits ovat olleet kaksi johdonmukaisinta pelaajaa tänä vuonna, eräs twiittaaja kehui.

Lue myös: Hokkarit naulaan! Washington Capitalsin ex-puolustajan ura ohi - nähtiin myös USA:n MM-joukkueessa

9. huhtikuuta 2021 8:40:31 Categories: NHL Suomi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.