Sport Content

Kasperi Kapasen ruuti vihdoin kuivaa - "Hän voi olla meille todella tärkeä pelaaja"

Sport Content - logo Sport Content 24/02/2021 07:53:26 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen pääsi maalin makuun jääkiekon NHL-liigassa yli kolmen viikon tauon jälkeen. Osuma syntyi saman tien mahtavaan paikkaan jatkoajalla.

Syksyllä Pittsburghiin hankittu Kapanen (1+1) avusti 2-2 -tasoituksessa ja viimeisteli itse voittomaalin, kun Penguins kukisti Washington Capitalsin vieraissa 3-2.

- Tämä oli mielestäni yksi "Kappyn" parhaista otteluista - ellei jopa paras - Penguinsissa. Hän oli paljon enemmän mukana karvauspelissä. Hänen nopeutensa näkyi paljon enemmän. Ja tuolla viimeistelytaidolla hän voi olla meille todella tärkeä pelaaja, Pittsburghin päävalmentaja Mike Sullivan suitsutti seuran verkkosivuilla.

Kapanen sai taiston jälkeen ottelun MVP-kypärän kapteeni Sidney Crosbylta.

- Sidin (Crosby) ja Jaken (Guentzel) kanssa pelaaminen on etuoikeus. Mielestäni ketjumme pelasi paremmin tänään ja tuntui, että minä otin askelia oikeaan suuntaan, Kapanen kertoi.

Kapanen oli maalannut edellisen kerran 30. tammikuuta. Hänellä on nyt kasassa tehot 3+6=9.

- On hyvä tunne, kun pystyy auttamaan joukkuetta voittoon ja nähdä hymy joukkuekavereiden kasvoilla. Siitä oli aikaa kun olin maalannut viimeksi, joten se tuo aina lisää itseluottamusta, Kapanen jatkoi.

24. helmikuuta 2021 9:53:26 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.