LaLiiga

Athletic pudotti Real Madridin Supercopasta! - Finaalikaksikko selvillä

LaLiiga - logo LaLiiga 14/01/2021 22:59:40 Toimitus
© Tiedotekuva

Athletic ja Real Madrid kohtasivat toisensa torstai-iltana Supercopan yksiosaisessa välieräottelussa Málagassa.

Athletic voitti ottelun maalein 2-1 ja eteni siten sunnuntaiseen finaaliin, jossa vastaan asettuu Barcelona. Barcelona voitti keskiviikkoiltana Real Sociedadin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Raúl García vei Athleticin johtoon 18. minuutilla. Boksin rajalta lähtenyt maanuoliainen ohitti Thibaut Courtois'n ja Athletic siirtyi maalin etumatkalle.

Marcelinon Athletic pelasi vahvan avausjakson ja iski toisen täysosumansa viitisen minuuttia ennen taukoa. Lucas Vázquez kaatoi Iker Muniainin boksin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Raúl García oli tälläkin kertaa asialla ja laukoi pallon varmasti verkon perukoille.

Jos ensimmäinen jakso oli Athleticin, oli toinen sen sijaan Real Madridin. Real Madrid oli parempi toisella puoliskolla ja kykeni luomaan potentiaalisia maalipaikkoja. Karim Benzema toi Real Madridin maalin päähän 73. minuutilla. Tilannetta katsottiin VAR:lta, mutta Benzema ei ollut paitsiossa.

Hetkeä myöhemmin Benzema onnistui jo toistamiseen maalinteossa, mutta tällä kertaa Benzema oli paitsiossa ja maali hylättiin.

Lue myös: Barcelona kukisti Real Sociedadin rangaistuspotkuilla ja eteni Supercopan finaaliin - luvassa el Clásico?

15. tammikuuta 2021 0:59:40 Categories: LaLiiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.