Sport Content

HIFK:n "NHL-mies" iski uransa ensimmäisen hattutempun SM-liigassa - myönsi vaikeutensa: "Aina kun on päässyt terveeksi niin..."

Sport Content - logo Sport Content 14.01.2021 22:11:05 Sport Content
© Toimittanut Sport Content

Helsingin IFK venytti torstaina voittoputkensa SM-liigassa neljän ottelun mittaiseksi, kun se murskasi Ässät 7-2.

HIFK:n hahmoksi nousi hyökkääjä Henrik Borgström, joka teki ottelussa kolme maalia ja Liiga-uransa ensimmäisen hattutempun.

Borgströmillä oli ennen iltaa kasassa vain yksi maali, mutta nyt niitä on jo neljä.

- Tuntui ihan hyvältä. On ollut vähän vaikeaa päästä peleihin kiinni itsellä ja koko ajan on tullut pientä takapakkia pienien loukkaantumisten kanssa. Oli hyvä saada itellekin vähän onnistumisia, Borgström iloitsi.

Borgström ei ole viime aikoina täysin ehjää päivää nähnyt.

- Se on ollut nyt 10 kuukautta niin, että kun on päässyt terveeksi, niin heti on tullut jotain uutta. Ensin oli munuainen ja kesällä oli vähän ylikuntoa ja sitten on mennyt nilkasta nivelsiteet. Sitten tuli puujalka, mutta se ei onneksi ollut paha, vaan meni aika nopeasti. Toivottavasti nyt alkaa paranemaan tämä homma, HIFK:n hyökkääjä taustoitti.

Borgströmin kolmas maali oli jo pieni väläytys siitä, mihin NHL:ssäkin pelannut hyökkääjä pystyy. Nähdäänkö tätä lisää jatkossa?

- Toivottavasti. Se maali tuli vähän sillä tavalla ilmaiseksi, että mulla oli siinä niin hyvä vauhti ja Vito (Varakas) antoi niin hyvän syötön siihen vauhtiin, että oli aika helppo painaa sisään, Borgström kertasi.

Teksti Ville Hirvonen
15. tammikuuta 2021 0:11:05 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.