Sport Content

Äärirajoilla tykittänyt Mika Kallio puristi itsestään mehut: "Maksimisuoritus"

Sport Content - logo Sport Content 22/11/2020 19:16:25 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Mika Kallio ajoi tämän vuoden ainoan MotoGP-luokan kisansa Red Bull KTM Tech3-tiimin tuuraavana kuljettajana kauden päättäneessä Portugalin MM-osakilpailussa. Kallio tervehti ruutulippua sijalla 17, mitä hän luonnehtii tällä kertaa maksimisuoritukseksi.

Kalliolla, 38, oli todella haastava tilanne edessään Portugaliin tultaessa. Takana oli yli vuoden mittainen kilpailutauko ja edessä käytännössä kaikille uusi tuttavuus Portimaon rajun radan muodossa.

- Se oli raskasta. Tottakai tiesin, että tämä rata on varsin vaativa ja sinun pitää tehdä siellä paljon töitä, Kallio viittaa tiiminsä tiedotteessa lukuisiin suunnan vaihdoksiin.

- Paluu kilpailemaan ei ole fyysisesti helppoa. Onnistuin kuitenkin siinä, joten olen tyytyväinen siihen. Minun on kuitenkin myönnettävä, että ajattelin ennen viikonvaihdetta pystyväni vähän parempaan, mutta lopulta tämä oli se maksimisuoritus, johon tällä hetkellä pystyn, Kallio jatkaa.

Viimeisestä, eli 22. ruudusta kisaan lähtenyt Kallio korvasi kovalla kokemuksellaan sen, mikä fyysisestä terävyydestä jäi pitkän kisatauon jälkeen uupumaan. Ruosteet ranteistaan karistanut Kallio veti virheettömän 25 kierroksen mittaisen kisan.

- Olen tyytyväinen siihen, että pystyin ajamaan tasaisia kierrosaikoja ilman virheitä.

22. marraskuuta 2020 21:16:25 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.