Sport Content

Leicester nousi pisteen päähän Liverpoolista - Tielemans kuritti Leedsiä

Sport Content - logo Sport Content 2/11/2020 23:29:15 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Leicester haki jalkapallon Englannin Valioliigan lauantain myöhäisottelussa vakuuttavan 1-4 (0-2) -vierasvoiton Leedsistä. Leicester nousi seitsemän kierroksen jälkeen sarjassa toiseksi ja pisteen päähän Liverpoolista.

Leicester käynnisti ottelun todella räväkästi.

Vieraat siirtyvät johtoon jo 2. minuutilla, kun Harvey Barnes sijoitti pallon upeasti verkon perukoille.

Jatkoa seurasi 19 minuuttia myöhemmin. Taululla komeilivat 0-2 -numerot, kun Youri Tielemans pisti paluupallon sisään.

Leedsin kavennusmaali syntyi heti toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla. Stuart Dallas herätteli isäntiä laukomalla pallon tolpan kautta sisään.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 76. minuutilla. Cengiz Under teki loisteliaan esityön ja Jamie Vardylla oli helppo työ hoitaa loput.

Leicesterin neljäs ja Tielemansin illan toinen maali oli enää pisteiden osalta pelkkää kosmetiikkaa. Tielemans pisti pallon VAR-tarkastuksen jälkeen pilkulta sisään.

Maanantain ensimmäisessä ottelussa Fulham kukisti West Bromwichin 2-0. Voitto oli Fulhamille kauden ensimmäinen.

mardi 3 novembre 2020 01:29:15 Categories: Sport Content