Sport Content

Suomen koripallon superlupaus juhli makeaa voittoa Italiassa

Sport Content - logo Sport Content 18/10/2020 22:04:57 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Suomen koripallon superlupaukseksi luonnehdittu Awak Kuierin Ragusa otti niukan voiton Italian liigassa. Kuier oli joukkueensa johtohahmoja.

Kuier pääsi juhlimaan makeaa voittoa, kun Ragusa voitti Luccan 73-72 (43-40).

Kuier pussitti 12 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen. Ragusalla on nyt neljästä pelistä kolme voittoa.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin ja Sara Rokkasen Bembibre hävisi niukasti Teneriffalle 55-62 (31-32). Kalin kasasi neljä pistettä, kaksi levypalloa ja syötön, kun taas Rokkasen tilastoriville kirjattiin kaksi pistettä ja levypallo. Bembibre on voittanut viidestä pelistään yhden.

Sarjaporrasta alempana suomalaisjoukkueiden voittokulku jatkui. Helmi Tulosen ja Elina Koskimiehen Ibaizabal voitti kotonaan Rosalian selvästi 61-38 (32-25). Tulonen heitti kahdeksan pistettä, otti seitsemän levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja torjui vastustajan heiton kahdesti. Koskimies kasasi niin ikään kahdeksan pistettä ja sai tilastoihinsa lisäksi kolme levypalloa ja kolme syöttöä.

Anniina Äijäsen Ferrol ei antanut Extremaduralle mahdollisuuksia ottaen 76-42 (53-21) -voiton. Äijäselle kertyi ottelussa kuusi pistettä, seitsemän levypalloa, yksi syöttö ja neljä riistoa.

Sekä Ferrol että Ibaizabal ovat voittaneet molemmat pelinsä.

Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks palasi voittojen tielle kaatamalla kotikentällään Ville Tuomisen valmentaman Helsingborgin 66-52 (26-31). Salmi kunnostautui erityisesti levypalloissa kahmien käsiinsä kahdeksan levypalloa ja tilastoihin merkittiin myös neljä pistettä, kaksi syöttöä, riisto ja kaksi torjuntaa. Karsten heitti yhden pisteen, otti viisi levypalloa ja antoi yhden syötön.

Sparksilla on kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja Helsingborg on hävinnyt kaikki kolme peliään.

Lähde: Koripalloliiton tiedotus

19. lokakuuta 2020 1:04:57 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.