Sport Content

FC Honka vahvistuu kahdella ulkomaalaispelaajalla - molemmat ovat pelikelpoisia Metroderbyssä HJK:ta vastaan

Sport Content - logo Sport Content 17/09/2020 11:59:37 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Jalkapallon Veikkausliigassa neljäntenä oleva FC Honka on julkistanut tänään kaksi pelaajahankintaa.

Espoolaisjoukkueeseen liittyvät kolumbialainen hyökkääjä Juan Alegria sekä portugalilainen laitapelaaja Rui Modesto.

Alegria, 18, on viettänyt uransa tähän saakka kotimaassaan Kolumbiassa. Honka on siis hyökkääjälle ensimmäinen seura Euroopassa. Ibaguen kaupungissa syntynyt Alegria siirtyi 15-vuotiaana paikallisen suurseuran Deportes Toliman riveihin.

Alegria on tehnyt kovia tehoja Kolumbian poikamaajoukkueissa. Vuonna 2017 pelatuissa alle 15-vuotiaiden Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa hän voitti maalikuninkuudeniskemällä viiteen otteluun kymmenen maalia. Alle 17-vuotiaiden maajoukkueesta kasassa on seitsemän ottelua ja viisi maalia.

- Juan tulee meille suoraan Kolumbiasta ja hänen osaltaan odotusarvo on eniten ensi kaudessa. Vahva ja fiksu kaveri, jolla on todella kovat tehot Kolumbian poikamaajoukkueista. Olimme siirtoikkunassa hänen osaltaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Saimme koko suuren kokonaisuuden neuvoteltua valmiiksi ikkunan viimeisen päivän iltana. Annetaan Juanin asettua rauhassa ja tehdään töitä sen eteen, että kehitys jatkuu odotetun laisena. Juan on tälläkin hetkellä todella monen eurooppalaisen seuran listoilla tarkkailussa ja se osaltaan kertoo pojan potentiaalista, Hongan manageri Hexi Arteva kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Portugalilainen Modesto, 20, saapuu Honkaan kotimaastaan. Vuonna 1999 syntynyt pelaaja on viimeisimpänä edustanut Vitoria FC:tä, jossa hän on pelannut alle 23-vuotiaiden sarjassa. Kaudella 2019 tilille kertyi 23 ottelua.

- Rui on mielenkiintoinen nuori pelaaja, joka on ollut meillä seurannassa jo hyvän tovin. Hän pystyy luontevasti pelaamaan laidan rooleja molemmin puolin. Ihan viime viikkoihin saakka siirto on ollut haastava hänen seuransa kovien taloudellisten vaatimusten takia, jotka johtuivat varmasti ainakin osalta Sporting Lissabonin osoitettua alustavaa kiinnostusta Ruin suuntaan. Vitoria FC:n mentyä nyt ennemmän tai vähemmän nurin, saimme neuvoteltua meille erinomaiset, jopa loistavat ehdot, Arteva taustoittaa.

Molempien kansainväliset siirrot ovat selvät ja pelaajat ovat pelikelpoisia sunnuntain Metroderbyssä HJK:ta vastaan. Ottelu pelataan Espoossa.

Lähde: FC Honka

17. syyskuuta 2020 14:59:37 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.