Kirkkonummen Sanomat

17.9.2020

Syysmyrsky laajenee Carunan verkkoalueilla - sähkökatkoja voi tulla kymmenille tuhansille asiakkaille

LÄNSI-UUSIMAA

Sääennusteen perusteella myrskyalue Carunan verkkoalueella laajenee. Päivittyneen ennusteen mukaan myrsky osuus aiemmin ilmoitettujen Lounais- ja Länsi-Suomen sekä Satakunnan lisäksi myös Etelä-Suomeen, jolloin mukaan tulevat myös Keski-ja Länsi-Uusimaa sekä Espoo. Odotettavissa on vikoja sähköverkkoon jopa kymmenille tuhansille asiakkaillemme. Olemme lisänneet henkilöstöä asiakas­pal­ve­luumme sekä sähköverkkojen viansel­vi­tykseen että vikojen korjaamiseen maastossa, kerrotaan Carunasta. Caruna seuraa sääennusteiden kehittymistä ja sopeuttaa valmiuttaan ennusteiden mukaisesti.

Työt tehdään, kun niiden tekeminen on turvallista

Asentajien työtur­val­li­suuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet. Voimakas merenkäynti voi hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keski­jän­ni­te­verkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiri­ö­kart­ta­si­vulla chat-palvelua, joka palvelee myrskyn aikana nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista ilmoitat kätevimmin lataamalla puhelimeesi Caruna+ mobii­li­so­vel­luksen, jolloin saamme vikapaikan tarkat tiedot saman tien. Voit käyttää myös vikail­moi­tus­lo­ma­ketta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu. Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.

CARUNAN häiriökartalta voi seurata sähköverkon vikoja.

CARUNAN häiriökartalta voi seurata sähköverkon vikoja.

Jussi Salo

17. syyskuuta 2020 13:47:25 Categories: KIRKKONUMMI Kirkkonummen Sanomat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.