Rumba

Rohkeat Kuvat, Afromikko ja Evelina - Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Rumba - logoRumba 24/05/2020 06:02:28 Pop Media
Rohkeat Kuvat, Afromikko ja Evelina - Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä © Rumba.fiRohkeat Kuvat, Afromikko ja Evelina - Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista - Rumba. Alla muutama nosto kappaleista.

Evelina - Liian vähän, liian myöhään

Evelinan uutukainen on rauhallista r&b:tä, joka huokuu ajattomuutta. Kyseessä on toinen yhteistuotanto Tidon kanssa ja sen perusteella suunta on oikea. Kerroimme aiemmin biisistä täällä.

Mäk Gälis, Lika-Aki - Paljailla puilla

Mäk is bäk, jälleen kerran. Räppäri julkaisi tuplasinglen, jonka ykkösbiisillä kuullaan myös Lika-Akia, eli Pyhimystä. Kappaleen tuotannossa on häärinyt myös Mäk Gäliksen veli VilleGalle.

Rohkeat Kuvat - Joo

Rohkeat Kuvat tarjoilee reteää rockiaa vetävällä kertosäkeellä. Omien sanojensa mukaan yhtye tuottaa "nyyhkypunkia". Bändin tuotannossa laulurooleja vuorotellaan mielenkiintoisesti. Joka tapauksessa tämä Soit se silti -yhtiötä edustava yhtye kannattaa pistää merkille, sen verran napakasta tapauksesta on kyse.

Afromikko - Voodoo

Emme tiedä millaisia voodoo-nukkeja tällaisen musiikin tahtiin neuloilla tökitään, mutta ainakin taustamusiikki on siinä tilanteessa kunnossa. Afromikko on laittanut soulvaihteen silmään ja se kyllä kuljettaa. Kappale tulee löytymään laulajan seuraavalta albumilta ja tämän perusteella levy kannattaa laittaa odotuslistalle. Debyyttinsä Afromikko julkaisi viime vuonna.

Mactopias - Hollaa

Oululaislähtöinen räppäri Mactopias on valmistelemassa sooloalbumumia ja ainakin ensisingle on kesäistä menoa. Aiemmin Mactopias on julkaissut yhteislevyn Jiiaan kanssa. Tuolloin musiikissa voi aistia vanhaa rapsoundia, mutta soolona on siirrytty suomifunkin suuntaan.

Listalla on mukana myös Tuomas Kauhasta, Emma Gunia, Tuure Boeliuksen kesäkumibiisi ja paljon muuta.

https://open.spotify.com/playlist/0EwkyM081wVVpZqyB4sF7I?si=kQohyB79SQmI4zPNcvr7BQ

*****

Lue lisää viihdeuutisia MSN.fi:stä:

"Aina yhtä seksikäs!" - Salma Hayekin gaala-asukuvat saivat faneilta tuhansia kehuja

Povipommi Katie Price täytti 42 vuotta - 14-vuotialta Juniorilta nasakka kuitti äidille

Salkkarit-kaunotar julkaisi kuvan teinivuosiltaan - "Oli pitkät hiukset ja isot unelmat"

VISA: Testaa tietosi tangokuninkaallisista!

Mitä kuuluu Suomen julkkiksille? Lue uusimmat uutiset!

Muistatko heidät vielä? Klikkaa alla olevaa kuvaa ja katso Suomen Idolsin isoimmat tähdet

24. toukokuuta 2020 9:02:28 Categories: FOX News Rumba

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.